Ønsker du en utenomfaglig opplevelse har vi flere aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs.

 

BACKPACKER I STAVANGER

Aldri er hotellsenger så hvite og deilige som når man kommer fra soveposen.
Heldigvis kan også en billig ferie bringe mange flotte opplevelser.
Særlig yngre reisende drar gjerne rundt for å se verden på et stramt budsjett.

Vi vil gjerne bidra til at backpackerne kan få en fin tur. Fordi vi har muligheten til det, selger vi noen av Stavangers rimeligste overnattinger til backpackere og andre som reiser på et stramt budsjett i sommersesongen og utgjør et nesten uslåelig alternativ til herberger, camping, motel eller annen losji.

LIK SERVICE
Disse gjestene får naturligvis tilgang til de samme servicetilbudene som våre øvrige gjester.
Med våre flotte lokaler og sentrale beliggenhet, er vi et perfekt utgangspunkt for en tur i regionen,
som et avslappende hvileskjær på reisen.

Ta kontakt med oss på +47 51 51 26 00 eller stavanger.stsvithun@hihostels.no.

 

KANOUTLEIE

Kronen Gaard har 12 kanoer som vi har til utleie for alle våre gjester, enten de er på kurs eller på ferie, og ellers til alle som måtte ønske å benytte seg av dette tilbudet.

Kanoene ligger på en slipp på Alsvik og er til utleie for bruk i Ims-Lutsivassdraget.
Kart over området og nøkler til hengelåsene, samt årer og redningsvester utleveres i
resepsjonen på hotellet.

Ønsker du mat med på turen? Bestill en smakfull nistepakke når du bestiller kano, og alt står klar når du kommer. Eller kanskje en god middag i restauranten kan smake etter endt tur?

For mer informasjon eller bestilling, vennligst ta kontakt på; Tlf: 51 60 83 00

 

GÅTUR TIL DALSNUTEN

Fjellet i øst, havet i vest og niste i hånda, alt i det jærske lyset: Ti minutter fra Sandnes sentrum ligger en av distriktets flotteste turområder. På Dalsnuten har vi panoramautsikt over fjordene, fjellene og slettelandet Jæren. På veien opp passerer vi gamle husmannsplasser, badevann og grønne beitemarker og med oss har vi niste fra Kronen Gaard Hotell. Jack Rostøl har skrevet en andereldes og artig turbok som heter «Såg du kamelane på dalsnuten» den forteller litt om området og selges i resepsjonen på hotellet. Tid: 2,5t

 

PREIKESTOLEN

Hva med en tur til en av Norges mest besøkte naturopplevelser? Kronen Gaard ligger perfekt til for en dagstur til Preikestolen, 45 minutter med bil og ferje til utgangspunket for turen, og deretter 4 timer tur/retur til selve Preikestolen.

 

JÆRSTRENDENE

Jærstrendene er eit langstrekt strandområde langs kysten av Jæren i Rogaland. Strendene utgjør ein særprega landskapstype med viktige geologiske, botaniske, zoologiske og kulturhistoriske element. Strendene er et fritidsområde der en kan gå tur, sole seg, surfe, windsurfe og bade.

 

FLOR OG FJÆRE

Opplev Norges eneste palmeøy! På Sør-Hidle ligger hageparadiset Flor & Fjære og bare venter på deg som er hageentusiast – og deg som ikke visste at du var det. Bli imponert av eksotiske planter og inspirerende omvisninger – etterfulgt av en velsmakende buffet. Turen er kort og behagelig – men omgivelsene er unike, både til lands og til vanns. For mer informasjon, se florogfjare.no.

 

VITENFABRIKKEN

Nytt industrimuseum og vitensenter som åpnet i mai 2008. Et av de viktigste og mest spennende elementene i den nye Vitenfabrikken er et planetarium med plass til 60 personer. Vitenfabrikken er en del av Jærmuseet, som har mange spennende anlegg. For mer informasjon, se jaermuseet.no.

 

KONGEPARKEN

Fra oss er det kun 15 min. med bil til Kongeparken, som er et eldorado for hele familien.

Her kan du blant annet besøke Freia Sjokoladefabrikk hvor du kan lage din egen sjokolade, møte Gråtass som flyttet inn i 2014, kjøre karusell, berg- og dalbane, bobbane eller krasjbiler eller besøke bamsebotellet og dyrene på Kongsgården.

Les mer på kongeparken.no.

Backpacker

Backpacker

Se våre gode tilbud

Nyhet

LYST

Vår døgnåpne butikk

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse.

Tilbud

Café Morgenrød

Se meny og åpningstider

Backpacker

Backpacker

Se våre gode tilbud

Nyhet

LYST

Vår døgnåpne butikk

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse.

Tilbud

Café Morgenrød

Se meny og åpningstider