Vi gjør dagen lysere!

Med 137 lyse og moderne rom ønsker vi deg velkommen til St Svithun hotell. Enten du nettopp har fått ditt førstefødte lille under, har avtaler inne på sykehuset, forretninger i Stavangerområdet eller rett og slett er på ferie med familien, vi har gode alternativer for deg og dine. St. Svithun Hotell er også pasienthotellet til Stavanger Universitetssykehus (SUS). Vi har eksistert siden 2006, sysselsetter over 60 ansatte og er det største hotellet i Kronengruppen. Lys er et begrep vi er opptatt av på vårt hotell. Vi mener det representerer verdier vi ønsker å identifisere oss med. Vi vil rett og slett å gjøre hverdagen lysere for våre gjester.

ROM FOR ALLE BEHOV
Vi har egne rom tilrettelagt for funksjonshemmede, allergikere og barselgjester, eller et stort familierom med nok plass til hele familien. Alle rom har trygghetsalarm tilknyttet resepsjonen.

ANKOMST OG AVREISE
Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreise dag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert kl. 18.00

AVBESTILLING OG UTEBLIVELSE
Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 12.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet.

Backpacker

Backpacker

Se våre gode tilbud

Nyhet

LYST

Vår døgnåpne butikk

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse.

Tilbud

Café Morgenrød

Se meny og åpningstider

Backpacker

Backpacker

Se våre gode tilbud

Nyhet

LYST

Vår døgnåpne butikk

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse.

Tilbud

Café Morgenrød

Se meny og åpningstider